REZULTAT je odličan, ali posao još nije ni blizu kraja. To je poruka bivšeg trenera Crvene zvezde Boška Đurovskog u izjavi za "Novosti" posle prvog meča plej-ofa Lige šampiona između srpskog prvaka i Jang bojsa, koji je završen bez pobednika.


- Jang bojs je bio bolji, imao je više šansi, ali je Zvezda došla do velikih 2:2. Mislim da će biti mnogo teže u revanšu, treba biti maksimalno oprezan, ali Milojević sigurno dobro zna šta mu je činiti. Moj klub igra takmičarski fudbal i uz veliku pomoć navijača sigurno može ponovo do Lige šampiona. Ima dobar, ali i opasan rezultat - upozorava Đurovski, koji je deo igračke i trenerske karijere proveo u švajcarskom Servetu.

Na vratima evropske elite ponovo su crveno-beli, ali da bi i ove godine bili deo fudbalskog krema, moraju u Beogradu da verifikuju odličnih 2:2 iz Berna.


Pročitajte još Degenek očekuje navijače na krovu "Marakane": U Beogradu će sve da gori

- Zvezda je prvu utakmicu odradila veoma dobro, napravila rezultat koji joj u revanšu, pred svojim navijačima, daje realnu šansu da ne ostane pred Ligom šampiona - ističe bivši selektor Ilija Petković, za "Novosti". - Ne smeju da pomisle da će biti lako, jer će se u tom slučaju okliznuti. Jang bojs je jak napred, ima brze fudbalere, kojima odgovara veliki i brz teren na "Marakani".