DECA PUNE ZAPADNU TRIBINU: Protiv Moldea se očekuje prisustvo oko 3.000 devojčica i dečaka iz škola fudbala

M. B.

četvrtak, 22. 08. 2019. u 11:27

ДЕЦА ПУНЕ ЗАПАДНУ ТРИБИНУ: Против Молдеа се очекује присуство око 3.000 девојчица и дечака из школа фудбала
Ograničenje po broju mališana iz škola fudbala ne postoji, potrebno je samo da deca imaju validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu prilikom ulaska na stadion
NEĆE večeras zagrmeti sa "juga", "istoka" i "zapada" kako ume na evropskim utakmicama Partizana, ali Miloševićevi izabranici u prvom okršaju sa norveškim Moldeom neće igrati u potpuno pozorišnoj atmosferi. Za razliku od utakmica sa Videotonom i Dinamom iz Kijeva kada su u fudbalskom domu crno-belih bili samo članovi ekipa, po 75 predstavnika klubova i akreditovani predstavnici medija, sada će se na zapadnoj tribini naći dečaci i devojčice iz škola fudbala u pratnji trenera.

- Mi smo već navikli da igramo bez publike i tu smo možda u prednosti u odnosu na svaku drugu ekipu u Evropi. S druge strane, Molde je protiv Arisa pokazao da je podložan pritisku, pomoć publike je mogla da bude ogromna. Tu smo verovatno izgubili ovom kaznom UEFA. Izgubili smo i nekoliko stotina hiljada evra. Potrudićemo se da mi na terenu ne zavisimo ni od čega, ali da je glupost i da radimo u korist svoje štete, tu nema dileme - iskreno je konstatovao Savo Milošević na poslednjoj konferenciji za medije pred utakmicu.

Prema informacijama koje su bile dostupne juče oko podneva, interesovanje škola fudbala širom Srbije za dolazak dece na utakmicu je izuzetno veliko i ukoliko sve bude išlo po dinamici koja je zabeležena u utorak i juče na zapadnoj tribini će se naći oko 3.000 mališana. Sve zainteresovane škole fudbala mogu i danas da kontaktiraju sa klubom (011/2197437) i prijave dolazak svoje ekspedicije u Humsku. Ograničenje po broju mališana iz škola fudbala koji mogu da se nađu večeras na zapadnoj tribini ne postoji, potrebno je samo da deca imaju validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu prilikom ulaska na stadion.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

PG-CG

22.08.2019. 13:26

Moj predlog je da se među ovu djecu ubači par stotina najvatrenijih "grobara", koji bi se prethodno, naravski, izbrijali do bola, obukli neku dječju garderobicu, i koji bi se prilikom ulaska na stadion držali za ručice :-)...

Бурек

22.08.2019. 21:51

@PG-CG - Ајде ти хватају воз па трк назад код својих.

Busolengo

22.08.2019. 15:13

neka vam sad oni huligani skupe tih 100 hiljada evra,posto ih pustate da unesu sve i svasta na stadion

Milan Galic

22.08.2019. 18:25

Znate li ko su ti klinci.Pioniri.Pioniri maleni mi smo vojska Crno-Bela. To je što nama treba a ne oni banditi.

analizator

22.08.2019. 19:04

Bila mana ili ne, ja sam Partizanovac. Nekad me je kao klinca otac vodio na utakmice, a kada sam malo odrastao (pubertet) išao sam sam. Na žalost, par decenija posle, ja više nisam smeo da odem, a kamoli da vodim svog klinca. Stoga, ovo je genijalna stvar. Kamo sreće da oni od prošlog puta više nikad ne vide ni jednu utakmicu sa tribina. Ali, slabost partizana, a bogami i Zvezde, je što ne mogu da reše problem. Nak plaćaju dok ne bankrotiraju i ne ugase se.