PRE samo nekoliko dana je rešio važno životno pitanje potpisavši petogodišnji ugovor sa rimskim Lacijom, ali 18-godišnji štoper Partizana Strahinja Pavlović odaje utisak prekaljenog asa koji nema nikakav problem da se skoncentriše samo na ono što je "pred nosom".


- Da prvo prođe ovaj duel sa Norvežanima, pa ćemo onda pričati o Laciju i transferu - otklonio je svaku potencijalnu mogućnost razgovora o bilo čemu što nije Molde mladi defanzivac.

Kada je u pitanju Molde jasno je koliki značaj bi prolaz u grupnu fazu imao i za klub i za igrače.

- Čeka nas najbitnija utakmica u sezoni. Bilo bi mnogo dobro za mene kao mladog igrača da uđemo u Ligu Evrope, da imamo još najmanje šest evropskih utakmica i zato veoma želim da prođemo dalje. Nadam se da ćemo sačuvati mrežu u Beogradu, a bilo bi super kada bi se Ostojić oporavio.

Pročitajte još Stevanović: Opet na pobedničkom putu, sve smo bolji...

Mladi defanzivac uverava da sa pravim pristupom utakmici niko u crno-belom taboru, kao ni navijači, ne bi trebalo da brine.

- Videli smo da možemo da se nosimo sa svima, bilo da je s druge strane Rad ili Malatija. Napravili smo kiks u Kruševcu kada nismo dovoljno ozbiljno shvatili utakmicu. Veoma je bitno da budemo sto odsto fokusirani, jer tada možemo svakog da pobedimo i to je naša velika prednost - zaključio je Pavlović.