UEFA je odbila žalbu Partizana da mu se ublaži ranije izrečena kazna od dva meča bez publike u Humskoj 1 zbog svega što se događalo na utakmici sa Malatijom u Beogradu. Kapije stadiona u Humskoj sutra od 21.00, ipak, neće biti zaključane baš za sve. Osim članova ekipa, rukovodstava i novinara, utakmicu će uživo moći da prate devojčice i dečaci do 14 godina iz škola fudbala u pratnji trenera.


Prema trenutnoj situaciji, ekipa Save Miloševića će igrati bez navijača i na prvom meču grupne faze Lige Evrope, ukoliko se plasira u ovo takmičenje. U Partizanu ističu da ne odustaju od žalbenog postupka u kojem će insistirati da se kazna bar prepolovi, što bi značilo da bi se samo meč sa Moldeom igrao bez navijača.

Pročitajte još MOLDE NE VOLI DA SE BRANI: Partizanov rival na "skeneru" Dušana Đorđevića, trenera Čukaričkog

Podsetimo, Partizan je kažnjen sa dva meča suspenzije u novčanom globom od 24.250 evra zbog bacanja tvrdih predmeta u teren, bakljade, isticanja rasističkih simbola na istočnoj tribini i pogrdnog skandiranja gostujućem igraču Mičelu Donaldu.

PRIJAVE ZA DOLAZAK NA UTAKMICU
Škole fudbala čiji članovi uzrasta do 14.godina, isključivo uz prisustvo trenera, žele organizovano da dođu na utakmicu moraju se prijaviti na broj telefona 011/2197437.