ADVOKATI PREUZELI SEKS U SVOJE RUKE: Insinuacije iz Južne Afrike na adresu poznatog trenera Milutina Sredojevića

M.STOJANOVIĆ

utorak, 20. 08. 2019. u 15:30

АДВОКАТИ ПРЕУЗЕЛИ СЕКС У СВОЈЕ РУКЕ: Инсинуације из Јужне Африке на адресу познатог тренера Милутина Средојевића

Milutin Sredojević

Ova afera mi je najavljena. Rekli su mi da će biti plasirana ako napustim Orlando. Dakle, radi se o osveti mog bivšeg kluba što sam dao ostavku, kaže Milutin Sredojević

Milutin Mića Sredojević, naš trener koji već 19 godina „žari i pali„ afričkim fudbalom, osvojivši 15 titula i trofeja na Crnom kontinentu, ovih dana doživljava teške trenutke. Reč je o pokušaju blaćenja jedne sjajne karijere putem laži i izmišljotina.

Insinuacije stižu iz Južne Afrike, lansirane su iz njegovog, sada već bivšeg kluba Orlando Piratsa, koji nikako nije želeo da pusti našeg stručnjaka, a kada se to dogodilo usledila je – osveta. Tamošnji list „Sandej vorld“ objavio je da je Sredojević u toaletu jednog hotela u Johanesburgu skinuo pantalone pred čistačicom, starom 51 godinu, koja je vrisnula i izletela napolje“.

Mnogi naši listovi i portali željni senzacija i tiraža odmah su tekstove o „skidanju pantalona u toaletu“ pretvorili u silovanje. O čemu je zapravo reč pitamo novog trenera Zamaleka, jednog od najvećih klubova Afrike, Milutina Sredojevića.

- Ova afera mi je najavljena. Rekli su mi da će biti plasirana ako napustim Orlando. Dakle, radi se o osveti mog bivšeg kluba što sam dao ostavku. Da sve bude gore, izgubili su i meč u Kupu, morali su, da bi smirili navijače, da skrenu pažnju na drugu stranu. Angažovao sam advokate i svi koji su učestvovali u ovoj insinuaciji koja blati moj teško stican ugled u Africi dobiće tužbu - komentar je Milutina Sredojevića, koji se spremao za prvu konferenciju za štampu kao novi šef stručnog štaba Zamaleka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije