Breša promovisala Balotelija: Majka je samo plakala

Beta

ponedeljak, 19. 08. 2019. u 21:49

Бреша промовисала Балотелија: Мајка је само плакала

Mario Baloteli foto: AP

Breša je moj grad, tako da mi može dati mnogo više nego neka druga mesta, kao što se nadam da ću ja dati Breši mnogo više nego što bih to mogao negde drugde – rekao je italijanski napadač
Italijanski fudbaler Mario Baloteli rekao je da je njegova majka plakala od sreće kada joj je rekao da će preći u Brešu.

Baloteli je rođen u Palermu, ali se preselio u Brešu sa dve godine. Porodica koja ga je usvojila još živi u tom gradu, iako je njegov otac nedavno preminuo.

Dolazak Balotelija u Brešu za njega predstavlja povratak kući, iako nikad nije nosio dres tog kluba.

- Moja majka je plakala kada sam joj rekao da postoji mogućnost da dođem u Brešu... Pitao sam je šta misli o tome, a ona je samo plakala. Bila je jako srećna. Moj otac je iz Breše, njegov san je bio da me vidi u ovom dresu - rekao je Baloteli na zvaničnom predstavljanju.

Baloteli je u Brešu stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Olimpikom iz Marseja.

- Nemam strah od neuspeha. Želim da podržim svoje saigrače, kao što želim da i oni mene podrže. Moj cilj je da pomognem ovom timu da raste.

Jedan od razloga zašto je izabrao Brešu je i njegov cilj da bude deo tima Italije za Evropsko prvenstvo 2020.

- Ciljam mesto u reprezentaciji za EURO 2020. Razgovarao sam sa Mančinijem kada mi je čestitao rođendan... Breša je moj grad, tako da mi može dati mnogo više nego neka druga mesta, kao što se nadam da ću ja dati Breši mnogo više nego što bih to mogao negde drugde - rekao je Baloteli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije