MATEO Garsija, krilo Las Palmasa bliži je transferu u Crvenu zvezdu nego Olimpijakosu jer će sa svojim menadžerom i direktorom skautinga španskog kluba Brankom Milovanovićem u toku noći doputovati u Beograd.

Posao još nije gotov, ostaje da se dogovori oko plate sa upravom srpskog šampiona jer je inicijalna ponuda za 30 odsto manja od one koju je dobio iz Grčke.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI ADUT MATEO GARSIJA: Zvezdi stiže pojačanje iz Las Palmasa

- Zvezda i Las Palmas su se dogovorili oko visine obeštećenja i sada je sve na ljudima sa Marakane da se dovovore oko plate - za „Novosti“ kaže Milovanović koga su Grci optužili da im je oteo igrača i doveo u Beograd

- Ja kao Srbin i navijač Zvezde od malena u situaciji kad mogu da biram da li da pomognem Zvezdi ili Olimpijakosu normalno je da sam naklonjen našem klubu. Mi iz Las Palmasa smo završili posao dogovorom sa Zvezdom a sada je sve na igraču i upravi crveno- belih sa Marakane.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezda: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu

Sve je dakle na Zvezdi jer Grci su igrači ponudili 2,6 miliona evra plate za četiri godine. Verovatno direktor Zvezdan Terzić ima neki drugi adut u rukavu...