NEMANjA Nikolić (26), centarfor Partizana, prelazi u redove kluba sa "Karađorđa". To je izjavio Vojislav Gajić, predsednik Vojvodine, i naglasio da se čeka povratak crno-belih posle uspešne misije u Malatiji, kako bi se selo za sto i postigao konačan dogovor.


- Naš sportski direktor Nikola Lazetić, koji uz stratega Nenada Lalatovića sjajno vodi sportski sektor kluba, potvrdio je da ćemo dolaskom Nikolića pojačati napad, s obzirom na povredu Nemanje Čovića, koji se uspešno oporavlja posle operacije. Dobrih igrača nije naodmet, sezona je duga i potrebno je izneti teret ambicija - kaže Gajić.


On je takođe potvrdio da u naredne dve nedelje, do kraja prelaznog roka, postoji mogućnost da Novosađani dovedu eventualno još jedno pojačanje, ali i stavio akcenat na uređenje fudbalskog centra "Vujadin Boškov" i stadiona "Karađorđe", kao i ponovno osnivanje sponzorskog pula u koji su se uključile tri ugledne novosadske kompanije.


- Besprekorno smo sredili naš fudbalski kamp "Vujadin Boškov", pa svi naši pogoni imaju sjajne uslove - naglasio je Gajić, dodajući da će se sponzorski pul kluba proširiti za još tri sponozora, kao i da je podrška Grada i gradonačelnika Miloša Vučevića na najvišem nivou.