CRVENA zvezda bi trebalo do petka da dovede jednog od dva krilna napadača, trenutno su u fokusu Amr Varda iz PAOK i Lamin Jalo iz Salernitane.


Varda (23) je egipatski reprezentativac, prošle sezone igrao je u Atromitosu na pozajmici i reč je o brzom igraču, veoma dobrom "jedan na jedan".


PROČITAJTE JOŠ: IZ KOLONE TUGE DO JUNAKA ZVEZDE: Borjan ima život i fudbalsku karijeru za roman


Solunski klub ne želi da ga se odrekne u celosti, već da proda crveno-belima 50 odsto ugovora sa opcijom za prvenstvo preče kupovine. Sportski sektor crveno-belih nema dilemu da bi Egipćanin bio rešenje za bok, samo se vode pregovori oko novca jer Grci traže više od milion evra.


S druge strane, 23-godišnji krilni napadač iz Gambije je bio jedan od najboljih igrača Serije B u Salernitani, a i ovu sezonu je počeo golom u Kupu Italije. Veoma je brz, snažan, može po potrebi da igra i špica. Može i lakše da se dovede.


PROČITAJTE JOŠ: Boaćijeva magija za Borjanove odbrane (FOTO/VIDEO)


Crveno-beli planiraju do kraja prelaznog roka da kupe još jedno krilo i zadnjeg veznog, jer bi klub trebalo da napuste El Fardu Ben i Milan Rodić, verovatno i jedan od napadača - Ričmond Boaći ili Milan Pavkov.


Zvezda će protiv Jang bojsa osim novog krila biti jača i za napadača Tomanea koji će biti registrovan za plej-of jer se oporavio.