Trener fudbalera Partizana, pred sutrašnji revaš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije, rekao je danas da je najvažnije da njegov tim bude fizički spreman i izdrži pritisak koj će biti veći nego u Beogradu

- Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema puno tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas. U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmicu na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar - rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Malatiji.

Milošević je istakao da u revanšu neće biti nekih drastičnih promena u igri.

- Činjenica je da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo - rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: Fudbaleri Partizana odradili trening u Turskoj (FOTO/VIDEO)

Šef stručnog štaba crno-belih naglasio je i da njegov tim mora da zaboravi rezultat iz prvog meča, pobedu sa 3:1.

- Mi moramo potpuno da izbrišemo rezultat iz prve utakmice iz glave, da memorišemo neke stvari koje smo dobro uradili, da probamo da ih ponovimo, probaćemo u određenoj meri i da iznenadimo protivnika - naveo je on.

Milošević je upitan i da li očekuje reakciju navijača Malatije zbog načina na koji je turski tim dočekan u Beogradu.

- Što se tiče publike, ja mislim da smo mi kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi, niti zaprepastiti. Na sve smo navikli, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas - rekao je Milošević, koga su turski novinari pitali da li je probao kajsije koje su obeležje Malatije.

- Obavestili su nas da su kajsije najbolji proizvod sa ovih prostora, ali ih još nismo probali. Nadam se da ćemo imati priliku da ih probamo - kazao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: Trener Malatije pred novi duel sa Partizanom: Očekujte sve drugačije

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da će sutrašnja utakmica biti teža od one u Humskoj.

- Svi smo svesni da nas očekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svesni smo svog kvaliteta, verujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu neće biti nikakvih problema - rekao je Šćekić.

On je istakao i da u sutrašnjem meču nije važno ko će biti junak, već da tim bude jedna celina.

Meč između Malatije i Partizana igra se sutra od 19 sati.