NAOŠTRILI su se fudbaleri Malatije da pokažu zube crno-belima pred svojim navijačima, pa vezista Čalale čak "pumpa" samopouzdanje pričom da će goste ispratiti sa četiri lopte u mreži. Ta vrsta optimizma bi trebalo da predstavlja dodatnu motivaciju za fudbalere Partizana, o čemu govore i reči desnog beka Nemanje Miletića.


- Čitao sam da pojedini njihovi igrači izjavljuju kako će nam dati četiri gola, a teren je taj na kojem će morati te najave da ostvare. Napašće nas sigurno u prvih 20 minuta, a ja sam uveren da ćemo dokazati da smo bolja ekipa. Moramo da igramo pametno, ne smemo previše da se povučemo, a napred imamo igrače koji na individualni kvalitet mogu da reše utakmicu. Mislim da bi naš jedan gol trebalo da reši pitanje pobednika - smatra pouzdani defanzivac.


PROČITAJTE JOŠ: Suma pred Malatiju: Spremni smo za "rat"


Čvrstina crno-belih će, kao i mnogo puta ranije, zavisiti od izdanja Saše Zdjelara.


- Biće ova utakmica mnogo teža nego u Beogradu. Oni igraju odlično kod kućie i dalje mislim da su vrlo kvalitetna ekipa. Nadam se otvorenom meču sa mnogo šansi, kao i da ćemo mi neke iskoristiti.


PROČITAJTE JOŠ: KUĆA FUDBALA I NEPRAVDE: Partizan ekspresno kažnjen, UEFA ne gleda sve istim očima


Razmišljanje da bi Partizan rutinski trebalo da završi posao stiže do svlačionice, ali ne uspeva da uđe kroz vrata.


- Možda ljudi misle da će biti lako, ali 3:1 nije završen posao. Da smo iskoristili još neke šanse u prvom meču, možda bismo sada drugačije pričali. Moraćemo da budemo i bolji nego u Beogradu. Ne mislim da bi naš jedan gol sve rešio, ali bi značajno olakšao - završio je Zdjelar.