* ŽARKO ĐUROVIĆ bivši trener Guangdžoua RF (Kina)
PEKING GUAN - HEBEI    1
- Peking Guan nije savladao protivničke golmane od pre dva kola, kada se razboleo napadač Džonatan Viera. Čak je uspeo da veže poraze i sklizne sa vrha tabele. Bez obzhira na izostanak Španca, Peking Guan mora da savlada Hebei.

* MILAN MITIĆ bivši fudbaler Gaz Metana (Rumunija)
DINAMO - AKADEMIKA    1
- Trenera Dinama je zadesio infarkt na meču prošlog kola, pa će ekipu protiv Akademike da vodi njegov pomoćnik. Dinamo ima dobar tim, ali je, ne znam iz kojih razloga, startovao sa tri poraza. Očekujem da se njegovi igrači trgnu i savladaju novajliju u ligi.

* GORAN ŠUKALO skaut Minhena 1860, prognozira Nemačku 2
BOHUM - BILEFELD    1
- Bohum je otvorio sezonu porazom u Regensburgu. Ovog leta renovirao je tim i sada je po mom mišljenju mnogo bolji. Očekujem da pred svojim navijačima savlada Bilefeld.

* BRANISLAV JOVANOVIĆ (Rad, Srbija)
INĐIJA - NAPREDAK    2
- Napredak je bez bodova u dosadašnjem delu prvenstva. Poražen je od Čukaričkog, iako je na „brdu“ imao kontrolu većeg dela utakmice. Kiksnuli su i pred svojim navijačima sa Vojvodinom, pa sada protiv novajlije u ligi očekujem totalnu ofanzivu.

* ĐORĐE DESPOTIVIĆ napadač Orenburga (Rusija)
ZENIT - KRASNODAR    GG
- U dosadašnjem delu prvenstva Zenit i Krasnodar su pokazali najviše. Verujem da se neće štedeti ni u međusobnom okršaju.

Opširnije u štampanom izdanju Tipa ili na www.tip.rs