Tehnički direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je njegova ekipa koncentrisana samo na dvomeč sa Moldeom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa i da će o narednoj rundi razmišljati tek ako njegovi fudbaleri prođu dalje.

Čukarički je na žrebu u Nionu dobio protivnika za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, a to će biti bolji iz duela grčkog Arisa i kiparskog AEL-a.

- Teško je pričati unapred, ne razmišljamo uošte o mečevima treće runde. Čukarički u prethodna tri navrata nije uspevao da prođe rivale u drugom kolu, pa ako bude razloga, pričaćemo o Arisu ili AEL-u, koje odlično poznajemo. Više bih voleo da nam je neko od ta dva tima rival u drugom kolu, ali sada smo fokusirani samo na mečeve protiv Moldea - rekao je Matijašević za klupski sajt.

Čukarički će prvu utakmicu protiv Moldea igrati u četvrtak od 19 časova u Norveškoj, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

- Sve je sada na igračima i stručnom štabu. Ako bude bilo razloga, a nadamo se da će biti tako, pričaćemo o rivalu u trećem kolu, ali tek posle dvomeča protiv Norvežana - naveo je Matijašević.