Dosadašnji fudbaler Mačve Petar Gigić od danas je novi napadač Partizana.

Kako je saopšteno na sajtu crno-belih, Gigić je posle obavljenih pregleda i administrativnih stavki koje su završene u prepodnevnim časovima, novi igrač Partizana.Gigić je ponikao u OFK Beogradu, a za Mačvu je igrao od avgusta 2017.godine. Prošle sezone postigao je sedam golova.

On je zahvalio predsedniku Mačve Ivici Kralju, bivšim saigračima i zaposlenima u klubu na dobroj saradnji i rekao da je prelazak u Partizan veliki korak.

- Potpisivanje ugovora i dolazak u Partizan je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću svojim ponašanjem i igrom doprineti da Partizan osvoji što više trofeja - rekao je Gigić.

PROČITAJTE JOŠ: Tošić: Partizan će biti sve bolji

Na njegovoj poziciji u Partizanu igraju Umar Sadik i Ognjen Ožegović, a Gigić je rekao da obojicu poštuje i da će se sportski boriti za iste ciljeve, a to je uspeh Partizana.

Upitan šta Partizan može da očekuje njegovim dolaskom, 22-godišnji Gigić je odgovorio: "Ono zbog čega su me doveli, a to su prvenstveno golovi".

PROČITAJTE JOŠ: SAMO TOŠIĆ POGODIO: Partizan startovao minimalnom pobedom u Inđiji uz mnogo propuštenih prilika

Na pitanje o "večitom" derbiju, Gigić je rekao da je već dao gol Crvenoj zvezdi i da se nada da će tako nastaviti i u Partizanu.

- Želim da Partizan uzme što više titula, a ja da postignem što više golova - naveo je Gigić, koji će nositi dres Partizana sa brojem 45.