MNOGO propuštenih prilika, potpuna kontrola utakmice i na kraju minimalna pobeda Partizana na premijeri, na gostovanju novom Superligašu Inđiji. Dobio je Savo Milošević probuđenog Sumu, pokretljivu i kreativnu vezu, ali će na završnici očigledno morati još dosta da se poradi - 0:1 (0:1).

Solidan pokušaj Dimitrova u drugom minutu sa 20-ak metara predstavljao je sve od domaćina u prvih 45 minuta, a Partizan koji se pitao za sve tokom ovog dela igre je propustio nekoliko prilika da već u pauzi nakrivi kapu i upiše tri boda.

Promašeni zicer Sadika iz 19. i nedovoljno jak šut Ivanovića u 20.minutu predstavljali su uvod u vodeći gol crno-belih. Tošić je u tom 27.minutu lukavo ćušnuo loptu u mrežu pored Prekovića sa 7,8 metara na pas juče veoma raspoloženog Sume, a do kraja poluvremena “Bambi” je imao još dve odlične prilike da reši pitanje pobednika.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Inđija - Partizan 0:1

Drugo poluvreme je počelo bezmalo desetominutnim prekidom zbog transparenta jedne od frakcija gostujućih navijača na kojem je pisalo “Poslednja opomena za Zvezdine sudije”.

Partizan je i u nastavku potpuno kontrolisao dešavanja na terenu, ali je u završnici napada nedostajalo i snage i koncentracije da se zada završni udarac domaćinu.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATE SUDIJE ZVEZDI I PARTIZANU U EVROPI: Gil na "Marakani", Očenaš u Velsu

Da utakmica koja je od početka bila obojena crno-belim tonovima dobije veću dozu neizvesnosti u finišu postarao se Đorđe Ivanović nesmotrenim startom u 78. minutu zbog kojeg je zaradio drugi žuti karton.

INĐIJA - PARTIZAN 0:1 (0:1)

STRELAC: Tošić u 27. minutu. Gradski stadion u Inđiji. Gledalaca: 4000. Sudija: Srdjan Jovanović (Beograd) 7. Crveni karton: Ivanović (Partizan) u 78.minutu.

INĐIJA: Preković 6,5 - Anđelković 6, Rogač, 5,5, Bjeličić 5,5, Ilić 5- N. Vidić 6, M. Janjić 6 (od 81. Dimitrijević - ), Dimitrov 5,5 (od 90. Andrejić -), Tomić 5,5, V. Janjić 5,5 (od 72. Banjac -), Bastajić 5.

PARTIZAN: Stojković - - N. R. Miletić 7, Ostojić 7, S.Pavlović 7, Urošević 6,5- Šćekić 7, Zdjelar 7,5 - Tošić 7, Suma 7,5 (od 84. Smiljanić -), Ivanović 6,5 -Sadik 6,5 (od 72 Ožegović -).

Igrač utakmice: Sejduba Suma (Partizan)