SPARTAK – RAD
Gaćinović se vratio na klupu Spartaka, iako je ova ekipa beležila odlične rezultate na kraju prethodne sezone. Spartak ima dobar tim, dok se Rad redovno bori za opstanak.

C. ZVEZDA – JAVOR
Javor ima novog stratega. O Zvezdi je skoro sve poznato. Veliki je favorit za titulu. „Kostur“ tima je ostao isti, a crveno-beli su zbog Evrope već ušli u takmičarski ritam.

ČUKARIČKI – NAPREDAK
Čukarički ima novi stručni štab, ali je igrački kadar skoro nepromenjen i što je najvažnije, to su uglavnom fudbaleri ponikli u mlađim kategorijama kluba. Bili smo ubedljivi protiv Banantsa u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a na isti način ćemo da igramo i protiv Napretka. Naš rival ima novog trenera, bilo je promena i u ekipi, a u pitanju je klub koji je godinama stabilan u svim segmentima.

MLADOST – RADNIK
Trener Milovanović napustio je Mladost pre nekoliko dana, a klub je u toku preleznog roka ostao i bez dosta iskusnih fudbalera. Radnik ima novog stručnjaka, a tim mu je bolji nego prethodne sezone.

VOJVODINA – MAČVA
Lalatović je stigao na klupu „lala“, došlo je mnogo igrača, novo je i rukovodstvo kluba, a ambicije su velike. Mačva je dobra, a poznata je po „tvrdoj“ igri.

INĐIJA – PARTIZAN
Inđija je stigla iz Druge lige. Ima dobrog trenera koji je dugo u klubu, a u sastavu nije bilo velikih promena. Partizanu neće da bude lako na nezgodnom terenu Inđije. Nisam siguran kakve su mogućnosti crno-belih ove sezone.

RADNIČKI – PROLETER
Radnički je pretrpeo promenu na klupi, a doveo je dosta novih igrača, povratnika u srpski fudbal. Poznato je da klub ima velike ambicije. Novog trenera ima i Proleter, a tim mu je sličan kao prethodne sezone.

PREDLOG REDAKCIJE
Spartak – Rad    1
Vojvodina – Mačva    1

Opširnije u štampanom izdanju Tipa ili na www.tip.rs