KVOTE ZA NAJBOLjEG STRELCA DRUGE LIGE ENGLESKE: Mitrović favorit, Mapej ga prati

V.N.

četvrtak, 18. 07. 2019. u 20:11

КВОТЕ ЗА НАЈБОЉЕГ СТРЕЛЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ЕНГЛЕСКЕ: Митровић фаворит, Мапеј га прати

Aleksandar Mitrović Foto EPA

Naš fudbaler je prvi na listi favorita za najboljeg strelca, sa koeficijentom 7,00, a najopasniji konkurent bi trebalo da mu bude Francuz Nil Mapej iz Brentforda (11,00)

FULAM, koji je prošle sezone izgubio status člana najvišeg društva, ekspresno će se vratiti u Premijer ligu Engleske, a srpski reprezentativac iz redova londonskog kluba Aleksandar Mitrović biće golgeter Čempionšipa.

To su procene kladionice "Vilijem Hil" za narednu sezonu drugoligaškog ranga, kome po kvalitetu Mitrović nikako ne pripada, što pokazuju i objavljene kvote.

Naš fudbaler je prvi na listi favorita za najboljeg strelca, sa koeficijentom 7,00, a najopasniji konkurent bi trebalo da mu bude Francuz Nil Mapej iz Brentforda (11,00). Dalje sledi trio engleskih igrača, sa šansom od 17,00, a to su Kemar Ruf iz Lidsa, Karlan Grant iz Hadersfilda i Luis Graban, član Notingem Foresta.

Što se klupske trke tiče, dvojac koji direktno ulazi u elitu trebalo bi da bude Lids (5,00) i Fulam (9,00), dok je treći po kvalitetu rangiran Kardif (11,00).

U Premijer ligi, Hariju Kejnu (5,00) se daju nešto veće šanse nego Mohamedu Salahu (6,00) da bude golgeter prvenstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)