NOVA TRAVA ČEKA POJAČANjA: Novosađani postavili teren na “Karađorđu”

S. Bajić

četvrtak, 18. 07. 2019. u 19:24

НОВА ТРАВА ЧЕКА ПОЈАЧАЊА: Новосађани поставили терен на “Карађорђу”

Nova trava na najvećem novosadskom stadionu Foto S.Bajić

Novosađani su danas, posle pet dana rada, postavili i poslednju traku travnate podloge na laserskim vođicama specijalno “ispeglan” teren, koji je takođe obogaćen sa 35 prskalica, umesto dosadašnjih 12

TRAVA je na “Karađorđu”, čeka se “plejmejker”. Novosađani su danas, posle pet dana rada, postavili i poslednju traku travnate podloge na laserskim vođicama specijalno “ispeglan” teren, koji je takođe obogaćen sa 35 prskalica, umesto dosadašnjih 12.

Pošto je, kako stručnjaci ističu, neophodno bar dve nedelje da se trava “primi”, za očekivati je da će Vojvodina svoju prvu utakmicu u novoj sezoni na “Karađorđu” odigrati u trećem kolu protiv Rada.

S druge strane, Uprava Vojvodine je večeras takođe završavala posao vezan za angažovanje novog, iskusnog plejmejkera, koji bi trebalo da zauzme poziciju umesto Nemanje Čovića. On je pre par dana uspešno operisao koleno u Italiji, pa će zbog toga imati dužu pauzu i odsustvo sa terena.

-Mogu jedino da potvrdim da Nikola Lazetić, naš sportski direktor, uz podršku Uprave na čelu sa Vojislavom Gajićem i Dušanom Bajatovićem, nadamo se uspešno završava dogovor sa centralnim veznim igračem koji će za nas predstavljati istinsko pojačanje. Prelazni rok je do kraja avgusta i moguće je da dovedemo još jedno pojačanje- kaže Ljubomir Apro,član UO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije