Lotito: Sergeju lepo u Laciju, uspevam da se oduprem ponudama

Tanjug

četvrtak, 18. 07. 2019. u 12:11

Лотито: Сергеју лепо у Лацију, успевам да се одупрем понудама

Sergej Milinković Savić foto: EPA

Prošle godine sam uspeo da se oduprem napadima drugih klubova, ali ove sam imao mnogo manje argumenata tako što je igraču predloženo drugo rešenje – kaže predsednik rimskig kluba
Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić dobro se oseća u Laciju i ne žuri mu se da ode, poručio je predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito.

Lotito je u razgovoru za list „Korijere delo Sport“, povodom njegove 15. godine na čelu Lacija, izjavio je da ima metode da zadrži igrače uprkos velikom broju ponuda.

- Stvorili smo čvrstu kuću, igrači ne moraju da budu primorani da ostanu. Milinković-Savić je pokazao ozbiljnost i odgovornost, ali ne samo on. Kod nas se dobro oseća, prošle godine sam uspeo da se oduprem napadima drugih klubova, ali ove sam imao mnogo manje argumenata tako što je igraču predloženo drugo rešenje. Ipak, iskoristio sam oružje kao prošle godine, recimo - istakao je Lotito.

Lotito smatra da Lacio neće biti slabiji čak ni po odlasku zvanično najboljeg veziste Serije A, koji je sada najviše na meti Mančester Junajteda.

Lacio za Sergeja zahteva najmanje 100 miliona evra, dok je slavni klub sa „Old Traforda“ spreman da plati 20 miliona manje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PG-CG

18.07.2019. 16:14

Ha-ha-ha... Lotito uspeva da se odupre ponudama... Neće on da uzme stotine miliona za Sergeja koje mu vlasnici drugih klubova donose u torbama... ma, ajte, molim vas, neće on da se pusti srpskog fudbalera, pa da mu daju i milijardu... :-)