MIROSAVLjEVIĆ PREZADOVOLjAN: Sve je bilo sjajno

A.Š.

sreda, 17. 07. 2019. u 21:30

МИРОСАВЉЕВИЋ ПРЕЗАДОВОЉАН: Све је било сјајно

Nenad Mirosavljević i Vladimir Matiješević Foto N. Paraušić

Čukarički je u Jermeniji ostvario jednu od najubedljivijih pobeda kada su u pitanju gostovanja srpskih klubova posle raspada SFRJ, ponudio lep i ofanzivan fudbal i nekoliko mladih fudbalera

"OSMICA" u dvomeču sa Banantsom najlepša je najava dvoboja sa Moldeom. Čukarički je u Jermeniji ostvario jednu od najubedljivijih pobeda kada su u pitanju gostovanja srpskih klubova posle raspada SFRJ, ponudio lep i ofanzivan fudbal i nekoliko mladih fudbalera, a prava moć ovog tima najbolje će se videti u subotu (start Superlige sa Napretkom u Beogradu) i u četvrtak (prvi meč nove runde kvalifikacija za Ligu Evrope u Norveškoj.

- Utisak je fenomenalan. Čukarički je prvi put ostvario dva trijumfa protiv nekog tima u Evropi, a to nam nije uspevalo ni kad smo igrali na primer protiv tima iz Andore. Prezadovoljan sam igrom, rezultatom, pristupom... - oduševljen je sportski direktor Nenad Mirosavljević.

Komplimenti stižu sa svih strana, ali u klubu ne dozvoljavaju nikom da poleti, jer je sezona tek počela.

- Nisam iznenađen, ali možda nisam baš odmah očekivao ovakve partije i rezultate. Ipak je došlo do promene trenera (Aleksandar Veselinović), kratak je bio period upoznavanja. Ne bih, ipak, mnogo da hvalim, idemo iz utakmice u utakmicu, spremni i na eventualne padove. Ima(će)mo mnogo razumevanja, s obzirom da smo veoma mlada ekipa.

Mirosavljević nije ni pomenuo Molde:

- Imamo pre svega meč protiv Napretka, koji nam je mnogo važniji. Sada je najbitnije da dobro počnemo i u domaćem prvenstvu.

U međuvremenu, na Banovom brdu očekuju povratak reprezentativca Gane Samuela Ovusua, ali i oporavak Asmira Kajevića, Stefana Veličkovića i Marka Šarića.

SKAUTI SA EP IMALI ŠTA DA VIDE

U Jerevanu je u toku EP za igrače do 19 godina. Mnogo skauti bili su u loži stadiona Banantsa. I imali su šta da vide među mnogobrojnim mladim igračima tima sa Banovog brda.

- Mi znamo njihove kvalitete, a sada su upali u oči mnogim klubovima. Pre svega mislim na Tedića, Vidosavljevića, Šapića, Kovača, Đorđevića, Nikčevića, Birmančevića... Komentari su zaista bili vrlo pozitivni - prenosi Mirosavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije