Nejmar želi izlaz iz PSŽ, Tuhel: Nešto se dešava...

Agencije

sreda, 17. 07. 2019. u 14:52

Нејмар жели излаз из ПСЖ, Тухел: Нешто се дешава...

Nejmar foto: N. Paraušić

Znam za njegovu želju još pre Kopa Amerike. Sve je čisto između njega i mene, ali nešto se dešava na realiciji klub – igrač – rekao je trener “svetaca”
Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar izrazio je želju da napusti klub još pre mesec dana, izjavio je trener Tomas Tuhel.

Tuhel je otkrio da je Nejmar takvu odluku doneo pre Kopa Amerike, takmičenju koje je propustio zbog povrede i da postoje određene nesuglasice sa čelnicima "svetaca".

- Znam za njegovu želju još pre Kopa Amerike. Sve je čisto između njega i mene, ali nešto se dešava na realiciji klub – igrač. Uvek sam razočaran kada fudbaler kasni na treninge, ali sada radimo zajedno, on je ovde. Ne znam šta se dešava, ako je u svlačionici, on je moj igrač. Naravno, radiću sa njim, moram da se prilagodim svakoj situaciji i moram da budem fleksibilan – rekao je Tuhel.

Brazilski napadač se najviše dovodio u vezu sa Barselonom, slao je i "pozitivne signale" da se transfer realizuje, ali Parižani traže ogroman novac, a ne razmenu igrača kao što je Barselona nudila Filipea Kutinja i Usmana Dembelea.

Očekuje se da Nejmar u ponedeljak otputuje sa ekipom iz Pariza na turneju po Kini.

- Nejmar se u ponedeljak vratio i on će, kao i ostali fudbaleri, biti podvrgnut testiranjima. Moramo da imamo rezultate kako bismo napravili planove, ostali igrači su trenirali nedelju dana više kako bi bili spremni da igraju, a Nejmar će biti spreman za treninge - naveo je trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)