LEKAR BOLONjE O MIHAJLOVIĆEVOJ BOLESTI: Još se ne zna tip leukemije

V.N.

utorak, 16. 07. 2019. u 17:33

ЛЕКАР БОЛОЊЕ О МИХАЈЛОВИЋЕВОЈ БОЛЕСТИ: Још се не зна тип леукемије
Siniša Mihajlović počinje sa medicinskim tretmanima što pre, još ne znamo tip leukemije i ne možemo da kažemo koliko vremena će trebati za lečenje, kaže Đani Nani

TRENER Bolonje i nekadašnji legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović otpočeo je lečenje u bolnici "Santa Orsola" u Bolonji. Klupski lekar Đani Nani zamolio je još jednom italijansku javnost i medije za maksimalnu diskreciju i uzdržanost oko bilo kakvih prognoza ili komentara u vezi sa leukemijom koju ima naš trener.

- Siniša Mihajlović počinje sa medicinskim tretmanima što pre, još ne znamo tip leukemije i ne možemo da kažemo koliko vremena će trebati za lečenje. Istovremeno, možemo da potvrdimo da će on biti u blizini svog tima i nadamo se da će ubrzo da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima - rekao je Nani u kratkom saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Inače, iz Hematološkog instituta "Seranjoli", u sklopu bolonjske bolnice "Santa Orsola", naveli su da je bilo neophodno da Siniša Mihajlović otpočne odmah sa agresivnim načinom lečenja koje podrazumeva hemoterapiju i radioterapiju.

- Siniša je odlučio da bolest napadne odmah, kao što je i obećao. Uz njega smo. Forca, Siniša - naveli su još jednom iz fudbalskog kluba Bolonja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Гоца Н.Љ

16.07.2019. 17:51

Neka da Bog da pomogne terapija, drži se i bori svom snagom! Srećno dobri čoveče

Dragan

16.07.2019. 19:43

E Miho, jos ne znaju sta ti lece a Vec te truju hemoterapijom. Strah koji prvo unesu u obolelu osobu paralise istu da uopste razmislja trezveno.