Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Tanjug

ponedeljak, 15. 07. 2019. u 21:30

Михајловић већ у болници, ишчекује почетак терапије
Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trener Bolonje Siniša Mihajlović, javiti u bolnicu sutra, plan je promenjen i on je danas otišao u bolnicu

Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trener Bolonje Siniša Mihajlović, javiti u bolnicu sutra, plan je promenjen i on je danas otišao u bolnicu, gde će početi sa tretmanom lečenja leukemije, saopštio je italijanski klub.

"Naš trener je u subotu rekao da jedva čeka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju reč. U dogovoru sa našim medicinskim timom i odeljenjem hematologije Instituta ''Seranjoli'', on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak", navedeno je u saopštenju Bolonje.

Kako je preneo B92, klub koji je srpski stručnjak spasao od ispadanja iz elitnog takmičenja prošle sezone, uputio je i poruku Mihajloviću.

"U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je.

Mihajlović je u subotu na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

MIHA, ZELIM TI SVE NAJBOLJE I DA POBEDIS U UTAKMICI ZIVOTA

15.07.2019. 21:51

Bolest je opaka, ali se nadam da ces izac kao pobednik.