PARTIZAN ODRŽAO REDOVNU GODIŠNjU SKUPŠTINU: Dug nije veći od 22 miliona evra

M.B.

ponedeljak, 15. 07. 2019. u 19:01

ПАРТИЗАН ОДРЖАО РЕДОВНУ ГОДИШЊУ СКУПШТИНУ: Дуг није већи од 22 милиона евра

Foto: N.Paraušić

Predsednik Partizana Milorad Vučelić kaže da je najviše klupsko telo obavešteno o visini duga koji je verifikovan od svih državnih i nadležnih organa

REDOVNA godišnja sednica skupštine fudbalskog kluba Partizan donela je diskusije na mnoge aktuelne teme, a najviše reči bilo je finansijskoj situaciji, prelaznom roku, pripremama za početak takmičenja na domaćoj i međunarodnoj sceni...

Predsednik Milorad Vučelić kaže da je najviše klupsko telo obavešteno o visini duga koji je verifikovan od svih državnih i nadležnih organa.

-Dug je vrlo precizan i edvidentiran i iznosi između 21.5 i 22 miliona evra. Revizorske kuće su pre četiri godine utvrdile da je dug Partizana preko 15 miliona evra. Medjutim skrivena dokumentacija i razni drugi nerazrešeni sporovi pre svega oko Andrije Živkovića su doveli do toga da je očigledno dug bio oko 22 miliona - istakao je Vučelić.

PROČITAJTE JOŠ: MILOŠEVIĆ ZADOVOLjAN PRIPREMAMA: Nisam pogrešio što sam dao šansu Sumi i Ožegoviću

Prvi čovek kluba iz Humske je pomenuo i ostale teme koje su se našle na “tapetu” Skupštine.

-Pričali smo o svim problemima, medijskim napadima na Partizan, kao i o pripremama za takmičenje, prelaznom roku. Prošlu sezonu smo igrali slabije od očekivanog i s obzirom na sve imamo razloga i za zadovoljstvo i za brigu i za samokritiku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije