DVE pobede, po remi i poraz bilans su Partizana tokom 11-dnevnih priprema u Sloveniji. Rezultati ostvareni na Pohorju neće imati nikakvog uticaja na ono mnogo važnije što čeka crno-bele počevši od prvenstvene premijere protiv Inđije za šest dana. Upravo je sve ostalo što se krije ispod površine za trenera Savu Miloševića mnogo važnije od prostih brojki, pobeda i poraza.


- U potpunosti smo ispunili zacrtani plan kada je u pitanju fizički i tehničko taktički deo. Mislim da smo uspeli da ostvarimo maksimum na tom planu. Treneri kažu da kada učiniš 70 odsto predviđenog pripreme su uspešne, a mi smo završili mnogo iznad toga - ističe Milošević.


PROČITAJTE JOŠ: Milošević o Mihajloviću: Sve može da se pobedi u životu


Jasno je, naravno, šefu struke kluba iz Humske da će sve biti drugačije već od nedelje i upravo zbog toga čvrsto stoji na zemlji i ne želi da se razmeće velikim obećanjima.


- Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, a za koliko će to biti dovoljno ne znam. To je sve šta bi bilo kad bi bilo, osnovni zadatak je da iz ekipe koju imamo izvučemo maksimum. Sigurno da nam u ovom trenutku nedostaju još tri, četiri igrača. U kojoj meri ćemo ispuniti sve zahteve zavisi od fonda igrača. Trenutno je manji nego kada smo završili sezonu i sa ovim igračkim kadrom će biti jako teško izdržati na sva tri fronta. Još čekamo neka pojačanja svesni da nije lako, jer mnogo ranije počinjemo sezonu od ostatka Evrope.


PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN STIGAO DVA GOLA MINUSA PROTIV PAKŠIJA: Ostojić popravio utisak


Osvrnuo se Milošević na kraju na činjenicu da Sejduba Suma izgleda sve bolje na terenu.


- Suma se vratio sa željom da se dokaže. Ne želim da se bavim sa onim što je bilo pre mene kada je on u pitanju. Osećao sam potrebu da onima koji su bili na pozajmici pružim šansu. Već sada znam da nisam pogrešio što sam dao šansu Sumi i Ožegoviću, apsolutno zaslužuju da budu tu - zaključio je strateg crno-belih.


BEZ PLANA ZA RIKARDA
NAJBOLjI strelac Partizana iz prošle sezone Rikardo Gomeš i dalje se nalazi ni na nebu ni na zemlji s obzirom na to da u iščekivanju transfera nije odigrao nijedan minut na četiri provere tokom priprema u Sloveniji. - Da budem iskren ne znam šta će biti sa Rikardom. U ovom momentu nemam plan, ako bude trebalo da se realizuje moj plan ja ću ga brzo smisliti.