Miho pobedi, tvoja Vojvodina je uz tebe

S.B.

13. 07. 2019. u 22:31

Михо победи, твоја Војводина је уз тебе

Nikola Lazetić Foto: Tanjug

Siniša je veliki borac i siguran sam da će ovu, najtežu životnu bitku dobiti na isti način kao što to radi na terenu - rekao je Lazetić

U našem najstarijem superligašu, kako ističu igrači, stručni štab, zaposleni i navijači, žestoko je potresla vest o bolesti Siniše Mihajlovića, bivšeg igrača Vojvodine, šampiona iz 1989. godine proslavljenog fudbalskog reprezentativca.


Kao neko ko nas je sve uverio da nije bitno koliko je opasan protivnik s kojim se nosiš, , već koliki si borac i koliko srca daješ za pobedu, Siniša je pokazao da za njega ne postoji prepreka koja ne može da se savlada i uvereni smo svi, pokazaće to ponovo- kažu Vojvodini čiji je predsednik Vojislav Gajić preneo snažnu poruku podrške i ohrabrenja.


- Potresla nas je vest i želimo mu brz i uspešan oporavak. Verujemo da će i iz ove bitke, kao i iz mnogih drugih do sada, izaći kao pobednik- poručio je Gajić u ime kluba.


PROČITAJTE JOŠ:LEKARI U BOLONjI VERUJU U SINIŠU: Pobediće i ovu bolest!


Nikola Lazetić, sportski direktor Novosađana, prijatelj i bivši saigrač Mihajlovića u Laciju i reprezentaciji Jugoslavije, takođe je je poslao poruku podrške.


Siniša je veliki borac i siguran sam da će ovu, najtežu životnu bitku dobiti na isti način kao što to radi na terenu. Mi smo svim srcem uz njega. Miho pobedi i ovog puta, tvoja Vojvodina je uz tebe- poruka je Lazetića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije