ČUKARIČKI odličan, Crvena zvezda bezbrižna, Nišlije u problemima. To je ocena srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića, koji je na startu evropske priče uživo gledao odlične "brđane".


- Interesantna je bila utakmica, ako se zna da je Čukaričkom prva u sezoni. Krenuli su ambiciozno, malo nervozno, jer nije bilo pozitivnog rezultata koji je igrom zaslužen pre prve lopte u mreži Banantsa. Kasnije je ušao Birmančević, razmrdao ih i uneo nešto interesantno, što je na kraju rezultiralo. Pobeda je zaslužena, mogla je da bude i ubedljivija.


PROČITAJTE JOŠ: Matijašević: Ne brinem za budućnost Čukaričkog


Crno-beli forsiraju mlade igrače: Tedića (19), Birmančevića (21), Vidosavljevića (18), Kovača (20)...


- Svi su bili dobri, nije ni Bogosavac mnogo stariji. Ambiciozni su, poslali su lepu sliku.


Ostale srpske ekipe nisu postigle gol - Crvena zvezda je remizirala sa Suduvom u Litvaniji (0:0), Radnički je poražen od Flore u Estoniji (2:0).


- Crvena zvezda je ubedljiva, ulazi polako u ritam takmičenja. Ne postoji problem. Radnički je morao da ostvari bolji rezultat. Gledao sam gotovo celu utakmicu, video oba gola koja su primili, očekivao sam mnogo više.


PROČITAJTE JOŠ: ČUKARIČKI UBEDLjIV: Mladi "brđani" već žestoko grizu


Gledaće uživo mečeve kad god bude mogao:


- Sve što budem mogao da stignem i što je realno.


Društvo su mu pravili Zoran Mirković i Aleksandar Janković. Na promociji je kao jedan od zadataka najavio želju da ubedi Mirkovića da uđe u stručni štab "orlova".


- Teško ide - uz osmeh je poručio selektor na odlasku sa Banovog brda...