Tomaneov ugovor na sudu u Portugaliji

V. N.

07. 07. 2019. u 13:33

Томанеов уговор на суду у Португалији

Tomane Foto: FK Crvena zvezda

Tondela je, navodno, pokušala da prevari Gimaraeš (35 odsto vlasnik ugovora) i Arouku (15 odsto vlasništva) jer je prijavila da je transfer samo 250.000 evra
PORTUGALAC Tomane potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom koja je za njega platila obeštećenje 800.000 evra ali će se ovaj slučaj naći na sudu u Portugaliji, piše "Abola".

Tondela je, bar prema pisanju lista, pokušala da prevari Gimaraeš (35 odsto vlasnik ugovora) i Arouku (15 odsto vlasništva) jer je prijavila da je transfer samo 250.000 evra.

Gimaraeš i Arouka su tužili Tondelu, a s obzirom da su u današnje vreme transferi transparentni videćemo kakav će rasplet biti na sudu.


Predsednik Upravnog odbora Aruke Žoel Pinjo imao je šta da kaže o transferu Tomanea posle jučerašnjeg prijateljskog meča sa Vitorijom Gimaraeš.

- Ja ne mogu da razumem da je Tondela odbila predlog Vitorije Gimareaš da za 500.000 evra proda 50 posto prava na Tomanea. A zatim je prihvatila 250.000 evra za kompletan posao - poručio je prvi čovek Aruke.


Podsetimo, iz Tondele su više puta isticali da je Tomane želeo samo u Zvezdu. Za sada, nema nikakvih naznaka da bi beogradski crveno-beli mogli da na bilo kakav način odgovaraju zbog ovog spora portugalskih klubova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Saša

07.07.2019. 18:03

Brate oko ovog igrača tolika prašina se diže i toliko se piše. Ako bude upola dobar koliko se o njemu piše biće ok. Sve u svemu prosek od igrača kao i ostali stranci koji su došli. Marko Marin i Gregor Kanga izmislili fudbal za sve ove koji su prodefilovali. Sportski pozdrav!