Šaponjić stiže u Atletiko Madrid

V.N.

nedelja, 07. 07. 2019. u 13:02

Шапоњић стиже у Атлетико Мадрид

Ivan Šaponjić

Zanimljivo je da ugledni španski "As" poredi Šaponjića sa Mariom Mandžukićem koji je u sezoni 2014/2015. na 28 mečeva nosio dres Atletika

U DRUGOM planu i uglavnom u drugom timu lisabonske Benfike, ali  na meti madridskog Atletika! Mladi reprezentativac Srbije će verovatno stići u ekipu Dijega Simeonea, a sportski dnevnik "As" otkriva da će on biti treća opcija u ekipi dijega Semeonea i možda zamena za Hrvata Ivana Kalinića, koji odlazi iz Madrida.

Nema nikakve sumnje da su prve dve opcije Dijega Simeonea u napadu Atletiko Madrida Dijego Kosta i Alvaro Morata, a 21-godišnji Šaponjić bio bio idealan, po proceni "jorgandžija" za opciju trećeg napadača koji bi za sada "na kašičicu" dobijao šansu u velikom klubu.

Zanimljivo je da ugledni španski "As" poredi Šaponjića sa Mariom Mandžukićem koji je u sezoni 2014/2015. na 28 mečeva nosio dres Atletika. Finansijski detalji prelaska Ivana Šaponjića iz Benfike u Atletiko još nisu poznati, ali se navodi da će portugalski klub zadržati pravo na procente od dalje prodaje našeg reprezentativca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije