Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je utakmica s kiparskim Apolonom bila još jedna dobra provera za njegovu ekipu, ali je i istakao da crveno-beli imaju problema s prekidima.

- Bila ja ovo dobra utakmica. Ovo je još jedna provera s odličnim protivnikom. Generalno sam zadovoljan stvarima koje smo radili i koje ćemo implementirati u igru. Bilo je i dosta stvari koje treba ispraviti - rekao je Milojević, objavljeno je na klupskom sajtu.

Fudbaleri Zvezde odigrali su nerešeno 1:1 s Apolonom u prijateljskoj utakmici na pripremama u Austriji.

- Mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači istrčali. I ovog puta želeli smo da pojedinim fudbalerima damo veću minutažu kako bismo imali četiri dana da odmorimo i pripremimo narednu utakmicu. Predstoje nam još dve provere do kraja priprema, podelićemo ih tako da svi igrači igraju po 90 minuta - rekao je Milojević.

Pročitajte još ZVEZDA IGRALA NEREŠENO PROTIV APOLONA: Milunović u 90. doneo remi

Oba gola na ovoj utakmici viđena su posle prekida.

- Imamo problem s ofanzivnim prekidima. Danas je konkretno bio slučaj taj da smo na poluvremenu promenili lopte i da su one u nastavku igre bile mnogo lakše. Još su teške noge i možda nije koncentracija u svakom momentu na vrhunskom nivou, ali to je segment igre na kojem dosta radimo. Isti je slučaj i sa defanzivnu prekidima, mnogo lako pravimo faulove, ali opet bih to pripisao nedostatku koncentracije - dodao je trener Zvezde.

Nova provera crveno-bele očekuje 29. juna u Salcburgu protiv ruskog Zenita.