KRISTIJANO Ronaldo sa devojkom Georginom i sa sinovima odmarao se na svojoj jahti u Grčkoj, ali je jednu od životnih želja ostvario ovog leta na poslovnom putu u Francuskoj - slikao se sa Majklom Džordanom.

"Napravili smo istoriju", napisao je Portugalac ispod slike sa jednom od najvećih NBA zvezda u istoriji, uz priznanje da mu se ostvarila velika želja da upozna Amerikanca. Džordan je sa suprugom na Francuskoj rivijeri boravio poslovno promovišući svoju liniju "Džordan er", dok je Ronaldo imao sličan posao u kampanji "Najkija". Posao je konačno spojio dve zvezde.

Ronaldo je inače uživao u odmoru na svojoj luksuznoj jahti "Askari Luks", od 36 metara sa pet članova posade, koja je unikatna i izgrađena 2003. godine. Kao "Brigita" bila je izdavana za 105.000 evra za sedam dana dok je nije kupio Portugalac!

Zanimljivo, i novi trener Juventusa Maurisio Sari uživao je jedno popodne na "Askariju", jer je došao na razgovor sa Kristijanom povodom nove sezone, očekivanja, planova, prenose španski mediji.