Fudbaler Real Madrida Garet Bejl neće ovog leta ići na pozajmicu u neki drugi klub, rekao je danas njegov menadžer. Bejl je izgubio mesto u timu kod trenera Zinedina Zidana, koji je "odlučio da može" bez Bejla, rekao je menadžer Džonatan Barnet.

Real je već potrošio 250 miliona funti u letnjem prelaznom roku na dovođenje petorice igrača, pošto Zidan želi da oformi novi tim, posle neuspešne prošle sezone u kojoj nije osvojen nijedan trofej.

Real traži veliko obeštećenje za Bejla, čija je nedeljna plata 600.000 funti i sve to otežava odlazak velškog fudbalera sa "Santjago Bernabeua", preneo je Skaj.

Kao kratkoročno rešenje pominjao se odlazak Bejla na pozajmicu, što je Barnet odbio.

"To se neće dogoditi. Mislim da Bejl ne želi da ide na pozajmicu. On ima divan život i dom u Španiji. Mislim da bi samo u izuzetnoj situaciji pristao da ode, a pozajmice nisu u opticaju. Garetova situacija u Realu se nije popravila", rekao je Barnet.

Mančester junajted je u više navrata pokušao da dovede Bejla, ali taj klub više nije zainteresovan.

"Mogao bi tamo da se uklopi. Mislim da bi mu dobro išlo, on je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu. Ali, to (odlazak u Junajted) nije baš verovatno", naveo je Barnet.