ANTIĆ ŠAMARAO RATKOVIĆA? Sindikat Nezavisnost optužio trenera da je tukao igrača (FOTO)

N.I.

18. 06. 2019. u 11:06

АНТИЋ ШАМАРАО РАТКОВИЋА? Синдикат Независност оптужио тренера да је тукао играча (ФОТО)

Dragan Antić foto: M. Vukadinović

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" saopštio je da je predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić pretukao igrača tog kluba Luku Ratkovića

NOVI skandal potresa srpski fudbal. Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" saopštio je da je predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić pretukao igrača tog kluba Luku Ratkovića.

- Svedoci smo neviđenog incidenta u našem fudbalu. Trener i predsednik Dinama Dragan Antić je 11. maja ove godine na poluvremenu meča Dinamo - Spartak zadao udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave igraču Dinama Luki Ratkoviću. Lomio je inventar u svlačionici, vređao ga, čupao za kosu, unosio mu se u lice i zadao mu još nekoliko udaraca, a sve zbog loše igre Ratkovića u poluvremenu tog meča - navodi se u saopštenju.

Ovim povodom se oglasio i Upravni odbor Dinama iz Vranja. U četiri opširne tačke Vranjanci demantuju skoro sve što je došlo iz sindikata "Nezavisnost".

- Ovaj sindikat se postavio kao arbitar u ovom slučaju, ali bez utvrđivanja činjenica s druge strane, a činjenice su sledeće: niko na pomenutoj utakmici 11. maja nije tučen! Za ovo postoji minimum 20 svedoka. Vika, nervoza zbog lošeg rezultata na poluvremenu nekog meča su sasvim normalne stvari u fudbalu i predsednik sindikata Mirko Poledica bi ovo vrlo dobro morao da zna. Poledica je željan medijske pažnje i on od ničega želi da napravi nešto. Upravni odbor Dinama iz Vranja smatra ovo njegovom ličnom hajkom protiv našeg predsednika Dragana Antića - kaže se u saopštenju Vranjanaca.

Demantujući sve navode, u Dinamu su se osvrnuli i na igrača Luku Ratkovića:

- Kako je moguće da se Poledica nije zapitao da dan pred početak prelaznog roka Ratković na ovakav način pokušava da dobije ispisnicu iz kluba. Podsećamo da je Ratković nekoliko puta zamenjen već posle 15 minuta igre, da je imao minornu karijeru dok nije došao u Dinamo, da na terenu često ima "prekid filma", da je psihički vrlo nestabilan i da je Antić i u ličnom razgovoru sa njegovim ocem skrenuo pažnju da možda treba da potraži i savete psihijatra. Sve navedeno tumačimo kao pritisak na Dinamo, a Sindikatu i Ratkoviću poručujemo da će dobiti raskid ugovora ukoliko za njega u klub stigne adekvatno obeštećenje - zaključuju u Dinamu.

l

Luka Ratković


RECKO VEĆ UDALjEN IZ FUDBALA

ZBOG teških optužbi koje je nedavno uputio na račun Ivice i Novice Tončeva, koji prema njegovim navodima nameštaju utakmice u srpskom fudbalu, Dragan Antić je kažnjen sa 15 meseci zabrane bavljenja fudbalom i globom od milion dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Aleksandar

18.06.2019. 14:20

Da je ovaj samarao one nase u Trstu ne bi onako bedno igrali i izgubili od Austrije....