Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo želi ovog leta da dovede u klub fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića i golmana Milana Đanluiđija Donarumu.

Leonardo se ove nedelje vratio u Pari Sen Žermen, nakon što je podneo ostavku u Milanu početkom meseca.

PROČITAJTE JOŠ: Sergeju pala cena za 10.000.000 evra

Želi da pojača tim, a italijanski mediji preneli su da namerava da pošalje ponudu Milanu od 60 miliona evra za golmana Donarumu. On je upoznat sa finansijskom situacijom u Milanu i očekuje se da će "roso-neri" prodati mladog golmana i zaraditi mnogo novca, pošto je Donaruma došao iz klupske akademije.

Za Donarumu je zainteresovan i Mančester junajted, ali Pari Sen Žermen je u prednosti, zbog veza koje ima Leonardo u italijanskom klubu.

Takođe, Leonardo želi da kupi i srpskog igrača Sergeja Milinković-Savića, koga je letos pokušao da dovede u Milan iz Lacija.

Francuski Kanal plus preneo je da Pari Sen Žermen priprema ponudu od 75 miliona evra za Milinković-Savića. Srpski fudbaler dobio bi petogodišnji ugovor, uz godišnju platu od pet miliona evra.

Uprava Lacija je prošle godine tražila 120 miliona evra za Milinković-Savića, ali je cena pala posle razočaravajućih igara i lošije fizičke pripremljenosti.