DUŠAN Tadić, najbolji fudbaler Ajaksa, otkrio je da je jako teško podneo eliminaciju iz Lige šampiona. Nesrećni poraz od Totenhema preboleo je uz suze i srpsku muziku.

- Kada sam razočaran, volim da plačem, da se predam emocijama - rekao je Tadić u razgovoru za "Ajaks lajf". - Tada sve izađe iz vašeg tela. Kada sam došao kući, pustio sam neke tužne srpske pesme i seo na kauč. Onda sam otišao u krevet i mislim da samo sat vremena te noći nisam plakao. Pomoglo mi je kada sam ujutro video decu.

PROČITAJTE JOŠ: TADIĆ ZA “NOVOSTI”: Kruna puna emocija

Srpski mađioničar sa loptom osvrnuo se i na sjajan učinak u 2018/2019, pošto je za "kopljanike" postigao 38 golova na 56 utakmica u svim takmičenjima. Kaže da mu je u tome pomogla činjenica da je u Holandiji mnogo toga drugačije nego u Engleskoj.

- Izgubio sam naviku za zimsku pauzu, jer u Engleskoj igrate bez prestanka. A baš mi je bila potrebna. Dodatno sam obratio pažnju na dijetu, a promenio sam i način igre. U Sautemptonu smo se branili, što je iziskivalo veće fizičke napore, dok mi je Ajaksov način igre dao dodatnu energiju - ističe Tadić.