Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred finale Kupa Srbije protiv Partizana, kaže da njegov tim ima dodatan motiv jer na "duplu krunu" čeka 12 godina.


- Pričali smo da su nam oba domaća trofeja cilj, uzeli smo jedan, a sad imamo priliku za drugi. Činjenica da Zvezda dugo čeka na "duplu krunu" i to nam je veliki motiv. Ispred nas je posebna utakmica i daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju i slavimo - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u prostorijama FSS na Terazijama.

On je poručio da su večiti rivali zaslužili da se zajedno nađu u finalu.

- Voleo bih da pobedi fudbal, to je najvažnije - naglašava trener Zvezde i dodaje da njegov tim nikako ne može da bude rasterećen zbog osvajanja titule.

Pročitajte još Jovančić: Hoćemo Kup pre penala

- Ne želim da moji igrači budu rasterećeni na treningu, a kamoli utakmici. Prošle godine nismo stigli do finala, pogrešno je gledati da smo rasterećeni zbog titule. Gledamo da budemo spremni.

Milojević neće moći da računa na suspendovanog Srđana Babića i povređenog Ričmonda Boaćija.

- Nemam razloga da se plašim da smo iscrpljeni. Cenim moje igrače, sve što je bilo je normalno i prirodno da nekad ne odigramo na svom nivou. Oni su profesionalci i daće sve od sebe, kao i do sada. Ne vidim da može da dođe do opuštanja.

Defanzivac Vujadin Savić kaže da Zvezda predugo čeka na "duplu krunu".

Pročitajte još Joveljić: Osećaj kada se podigne pehar pred našim navijačima ne može da se poredi ni sa čim

- Imamo fenomenalnu sezonu, završili smo na prvom mestu, ali želimo i Kup. Nadam se da ćemo uspeti u tome - rekao je Savić, koji je poručio da bi voleo da što više dece dolazi na večite derbije jer veruje da dolazi bolje vreme ponašanja na stadionima.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".