KINESKI Hebei je promenio trenera Krisa Kolmana i traži novog trenera a jedan od kandidata je i Vladan Milojević, trener crveno-belih. Spisak mogućih naslenika bivšeg selektora Velsa je poduži, dve godine uzastopno najbolji trener Superlige u izboru Zajednice i "Arene" nije među favoritima ali ni među autsajderima.


Ni na dodeli priznanja "Arene", a ni danas na konferenciji za medije pred meč poslednjeg kola sa Napretkom (nedelja 19), Milojević nije hteo da priča na temu ostanka u klubu sa kojim ga ugovor veže do leta 2020.


- Javnost ne treba da brine, blagovremeno će biti obaveštena - kaže Milojević najavljujući sled stvari. - Da završimo prvo sezonu, a onda ću sesti i razgovarati sa ljudima iz kluba...


PROČITAJTE JOŠ: Zvezda promovisala novi dres sa tri zvezdice na grbu


Kina, Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati, plus uvek Grčka. Iz ovih zemalja su stizala interesovanja, ali Milojević neće ići tek tako samo zbog novca jer njega interesuje - projekat. Ako se ne vidi u njemu, neće ni otići. Zvezdin projekat je još uvek i njegov koliko i svih čelnih ljudi kluba i trenerovih "fifti-fifti", kako on voli da kaže, ipak su 51/49 na strani da će ostati na "Marakani".


PROČITAJTE JOŠ: VEČITI ZA KUP U BEOGRADU: Zvezda domaćin finala


Pozivajući navijače da dođu u nedelju i pozdrave igrače koji su zaslužili šampionsko slavlje, trener je istakao i zadovoljstvo što će se finale Kupa igrati u Beogradu:


- Drago mi je što igramo sa Partizanom, jer će nam to biti motiv da pokažemo ono što jesmo. Dobro je što se meč igra u Beogradu, jer su oba terena odlična, a ne znam kolika je prednost što igramo na "Marakani". Ipak je to finale, jedan meč, borba za trofej uvek nosi posebnu draž a pogotovo ako je na suprotnoj strani Partizan.