PARTIZAN SA NAVIJAČIMA U POSLEDNjEM KOLU: Komisija za žalbe odložila kaznu na narednu sezonu

Beta

petak, 17. 05. 2019. u 19:07

ПАРТИЗАН СА НАВИЈАЧИМА У ПОСЛЕДЊЕМ КОЛУ: Комисија за жалбе одложила казну на наредну сезону

Navijači Partizana Foto: N. Paraušić

Komisija za žalbe je delimično usvojila žalbu crno-belih, obzirom na to da će Partizan prvu utakmicu u narednoj sezoni na svom stadionu igrati bez prisustva publike
Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odložila je danas kaznu Partizanu o zatvaranju stadiona na jednu utakmicu na sledeću sezonu Super lige.Disciplinska komisija juče je kaznila Partizan jednom utakmicom bez prisustva navijača zbog skandiranja navijača crno-belih na utakmici protiv Vojvodine.

Komisija za žalbe je delimično usvojila žalbu crno-belih, obzirom na to da će Partizan prvu utakmicu u narednoj sezoni na svom stadionu igrati bez prisustva publike.

PROČITAJTE JOŠ: DISCIPLINSKA KOMISIJA ODLUČILA: Partizan bez publike protiv Proletera

Pored toga, Partizan će morati da plati kaznu od 250.000 dinara.

Crno-beli će tako, uz prisustvo navijača, u nedelju na svom terenu od 19.00 dočekati Proleter u poslednjem kolu Super lige.

CENA 22 DINARA
Ulaznice za meč sa Proleterom će se prodavati po simboličnoj ceni od 22 dinara u čast kapitena Saše Ilića koji se oprašta od igračke karijere. Sezonske karte će važiti za ovaj meč, a deca do sedam godina mogu da uđu na stadion u pratnji roditelja, ali sa ulaznicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije