Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je danas da se nada da se ovakva sezona više nikad neće ponoviti, odnosno da će naredna biti bolja.


- Svi su u iščekivanju da se završi ovo prvenstvo, koje za Vojvodinu nije bilo dobro. Svima koji su ove godine igrali za Vojvodinu, ovim putem želim da se dobro odmore posle utakmice protiv Čukaričkog, a sve sa ciljem da se, kada se vrate, ovakva sezona više nikada ne ponovi, odnosno da naredna bude mnogo bolja nego ova - rekao je Krivokapić.


U poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Čukaričkog.


Tom utakmicom, biće stavljena tačka na ovu sezonu, koju će Vojvodina, u zavisnosti od rezultata poslednjeg kola, završiti na sedmom ili osmom mestu na tabeli.


Krivokapić je kazao da će u meču protiv Čukaričkog pružiti šansu velikom broju omladinaca.


- Sinoć sam, kao predstavnik Vojvodine, bio na proglašenju najboljih igrača i trenera Super lige Srbije gde sam u neformalnom razgovoru s čelnicima Čukaričkog uvideo da protiv nas planiraju da izvedu mlad sastav, što ćemo učiniti i mi - rekao je Krivokapić.


- Potrudićemo se da dođemo do prve pobede u plej-ofu i nadam se da će igrači biti spremni i orni za to. Neke od igrača koji su izneli veći deo tereta ćemo odmoriti i mogu slobodno da kažem da će, što od prvog minuta, što ulaskom sa klupe, šansu dobiti dosta mladih fudbalera - dodao je on.


Krivokapić je rekao da je, ako nešto treba pamtiti iz ove sezone, to period kada je novosadski tim izborio plej-of.


- Imali smo tada sjajnu atmosferu i uspeli smo to da uradimo kao grupa. Međutim, u budućnosti, to nikako ne sme biti glavni cilj za Vojvodinu, što sam više puta ponovio. Vojvodina mora da se bori za Evropu i trofeje, ali za to je potrebno vreme, jer to je proces koji traje. Sada je najpotrebnije to da svi zajedno sednemo i da se napravi neki plan - rekao je Krivokapić.


Iako još nije izvesno da li će ostati na mestu šefa stručnog štaba i naredne sezone, Krivokapić ima "okvirnu ideju" u vezi s tim kojim igračima se treba zahvaliti na saradnji.


- Posle utakmice protiv Čukaričkog, svojim nadležnima ću podneti izveštaj i dati svoje mišljenje. Ne vodim politiku kluba i ima ko je zadužen za to, ali očekujem da će u bliskoj budućnosti doći do razgovora i zajedničkog rešenja koje će biti najbolje za Vojvodinu. U ovom trenutku, teško je reći ko treba da ode, jer ima mnogo faktora koji utiču na to. Nadam se samo da će Vojvodina biti mnogo jača, kvalitetnija i bolja - rekao je on.


Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se u nedelju od 19.00.