UPRAVA VEST HEMA ŽELI DA RENOVIRA NAPAD: Mitrović pored Gomeza

V.N.

sreda, 15. 05. 2019. u 19:07

УПРАВА ВЕСТ ХЕМА ЖЕЛИ ДА РЕНОВИРА НАПАД: Митровић поред Гомеза

Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

“Čekićari” hoće da obnove ofanzivnu liniju tima i postoje dobri izgledi da će angažovati dvojicu novih napadča

ČLAN Premijer lige Vest Hem želi da potpuno obnovi ofanzivnu liniju i postoje dobri izgledi da će dovesti dvojicu novih napadača u letnjem prelaznom roku. U idealnoj varijanti, "čekićari" bi želeli da angažuju našeg Aleksandra Mitrovića i Urugvajca Maksija Gomeza, da budu tandem za narednu sezonu.


Mitrović će posle ispadanja Fulama napustiti "Krejven Kotidž", ali će prema pisanjima ostrvskih medija ostati u elitnom engleskom rangu, budući da posle veoma dobrih partija ima nekoliko ponuda (11 pogodaka u šampionatu). Pored Vest Hema, za srpskog reprezentativca zanimanje su pokazali i Sautempton i Kristal Palas, čiji je kapiten vezista Luka Milivojević.


PROČITAJTE JOŠ: Sesenjon ide u Totenhem


Menadžer Manuel Pelegrini bi mogao u junu da ostane bez prve zvezde Marka Arnautovića, dok je izvestan odlazak veterana Endija Kerola, kome je istekao ugovor. Takođe, neizvesna je i budućnost preostale dvojice špiceva, Lukasa Pereza i Čičarita Ernandeza, koji se nisu proslavili 2018/2019, tako da je jasno da čileanski stručnjak mora u letnju kupovinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije