Milojević, Milošević i Krivokapić podržali Sportske igre mladih

Tanjug

14. 05. 2019. u 15:52

Posle fudbalera Crvene zvezde, Vojvodine i Partizana podršku su dali i treneri tri najveća srpska kluba i složili se da je sjajno što deca mogu besplatno da igraju na odlično organizovanim turnirima u čak 25 gradova Srbije

Милојевић, Милошевић и Kривокапић подржали Спортске игре младих

Foto: SIM

Treneri fudbalera Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine, Vladan Milojević, Savo Milošević i Radovan Krivokapić, podržali su Sportske Igre mladih pred zvanično otvaranje u Novom Sadu.

Svečano otvaranje SIM za čitav region zakazano je za sutra, u hali Spens od 10 sati, kada će gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i idejni tvorac SIM Zdravko Marić sezonu proglasiti otvorenom.

Posle fudbalera Crvene zvezde, Vojvodine i Partizana podršku su dali i treneri tri najveća srpska kluba i složili se da je sjajno što deca mogu besplatno da igraju na odlično organizovanim turnirima u čak 25 gradova Srbije, ali i izrazili nadu da će u julu prisustvovati na Državnom finalu turnira u malom fudbalu ukoliko im obaveze dozvole.

- Bilo je divno gledati naše vrhunske fudbalere kako izlaze u majicama SIM na teren i to u zvaničnim mečevima. A posebno jer su se svi igrači potpisali, svaki tim posebno na majicu, tako da ćemo ih uramiti i čuvati. Tu smo svi sa glavnim zadatkom, da deci Srbije i regiona kroz sport i druženje odrastanje činimo lepšim. Za nas su svi pobednici - istakla je Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije.

Karavan radosti i prijateljstva sutra startuje u Novom Sadu, a potom je odredište Opovo, Petrovac na Mlavi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije