Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da ne sumnja da će njegova ekipa protiv Rada nastaviti seriju nepobedivosti na svom stadionu.

- Mi smo na svom terenu ovog proleća nepobedivi, tako da ne sumnjam da će bodovi i ovoga puta ostati na krovu. Očekuje nas težak derbi meč sa komšijskom ekipom Rada - rekao je Aničić na konferenciji za novinare.

Voždovac će dočekati Rad u trećem kolu plej-auta Super lige Srbije.

- Ne sumnjam da će nastupiti u izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu utakmicu jer se mnogo igrača oporavilo od povrede. Ekipa sastavljena od iskusnih igrača kao što su Volkov, Jovanović, Perendija, Kasalica i Veselinović zaslužuje maksimalno poštovanje i tako se i odnosimo prema ovoj utakmici. Takođe, sada je tu novi trener koga jako dobro poznajem, još iz igračkih dana kada smo često bili rivali na terenu - kazao je Aničić.

Istakao je da je srećan što nema problema sa povredama igrača.

"Svi su zdravi i spremni za utakmicu sa Radom. Jedino Arsić neće imati pravo nastupa zbog kartona, a osim toga ekipa je kompletna. Trujić se uveliko priključio ekipi nakon povrede i konkuriše za sastav", naveo je Aničić.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00.