Aničić: Srećan sam što ćemo igrati u Vranju

Beta

20. 04. 2019. u 11:11

Аничић: Срећан сам што ћемо играти у Врању
Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je da je srećan što će njegova ekipa utakmicu protiv Dinama igrati u Vranju i što će "zmajeve" dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je da je srećan što će njegova ekipa utakmicu protiv Dinama igrati u Vranju i što će "zmajeve" dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera.

"U Vranju nas dočekuje borbena ekipa Dinama i nećemo imati nimalo lak posao. Ovo će biti jedno od težih gostovanja", rekao je Aničić, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca danas gostuju ekipi Dinama u Vranju, u drugom kolu plej-auta Super lige Srbije.

"Srećan sam što ćemo igrati u Vranju i što će nas konačno dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera. Šteta što Vranje od početka prvenstva nije igralo pred svojim navijačima, jer sigurno ne bi bilo u situaciji u kojoj se nalazi", rekao je Aničić.

"Daćemo sve od sebe da ne uđemo u njihov ritam igre, već da igramo onako kako smo mi zacrtali. Nadam se, takođe, da će pored fudbalskog ambijenta i svi ostali faktori oko utakmice biti na nivou", dodao je trener Voždovca.

Fudbaler Voždovca Strahinja Bošnjak je takođe izrazio zadovoljstvo odlukom da se utakmica igra u Vranju.

"Iskreno, svi u svlačionici smo srećni što igramo u Vranju. U našoj ligi fali pravih fudbalskih ambijenata, sa mnogo publike, a to nama igračima najviše prija i daje najveći motiv za igru. Ovoga puta imaćemo tu situaciju na gostujućem terenu, ali daćemo sve od sebe da pokažemo kvalitet i vratimo tri boda 'na krov'", rekao je Bošnjak.

Utakmica između Dinama i Voždovca igrase u subotu od 16.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije