LALATOVIĆ OPTIMISTA: Biće im mnogo teže na Čairu

V.N.

četvrtak, 18. 04. 2019. u 22:10

ЛАЛАТОВИЋ ОПТИМИСТА: Биће им много теже на Чаиру

Nenad Lalatović

Partizan je bio bolji za taj jedan gol, ali nadao sam se da ćemo uspeti da postignemo izjednačujući gol, što bi nama odgovaralo, ali i ovako se nadamo prolasku u finale, kaže Nenad Lalatović

NIJE Radnički uspeo da postigne gol u prvom meču polufinala Kupa Srbije i izbegne poraz od Partizana, ali u taboru Nišlija preovladava mišljenje da crno-beli nisu stekli kapital koji ne može da obriše mnogo boljih 90 minuta u revanšu na "Čairu" 15. maja.

- Partizan je bio bolji za taj jedan gol, ali nadao sam se da ćemo uspeti da postignemo izjednačujući gol, što bi nama odgovaralo, ali i ovako se nadamo prolasku u finale. Prošle godine sam dobio Partizan s Čukaričkim 4:2, ali sam izgubio 2:0, tako da nam ovaj rezultat daje nadu da možemo da uđemo u finale - istakao je Nenad Lalatović.

Prednost Radničkog u revanšu bi trebalo da bude i stanje terena koje je daleko od optimalnog.

- I sada su šanse 50:50. Kod nas na "Čairu" će biti jako teško, jer tamo nije ovakav teren. Mi na njemu treniramo, a oni su navikli da igraju na ovakvom terenu, tepih što se kaže, a tamo neće moći lopta ovako da ide, tako da mislim da ćemo biti u prednosti za domaći teren. Biće im tamo mnogo, mnogo teže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije