INCIDENTI U MORAČI: Varvari napali klupu Zvezde, stradao jedan od članova uprave (FOTO)

Đ.Matić

17. 04. 2019. u 21:24

Koliko je usijana atmsfera na tribinama, ali i parteru bila svedoči i detalj s kraja prve četvrtine kada su navičaji Budućnosti počeli da tuku dvojicu simpatizera crveno-belih

ИНЦИДЕНТИ У МОРАЧИ: Варвари напали клупу Звезде, страдао један од чланова управе (ФОТО)

Foto ABA liga

KOŠARKAŠI Crvene zvezde dočekani su zvižducima i pogrdnim povicima još prilikom prvog izlaska na teren, nekih sat vremena pe početka meča.

Bio je tu i salvi sitnih predmeta i par petardi koje su dojeknule “Moračom”. Ipak, najveća buka nastala je prilikom zvaničnog izlaska na teren pola sat pre pobacivanja, a na udaru, ne samo najvatrenijih navijača Podgoričana, zvanih “varvari”, već kompletne hale, našao se Filip Čović. Većina od 5.000 gledalaca horski je vređala je plejmejkera crveno-belih i njegovu porodicu.

Koliko je usijana atmsfera na tribinama, ali i parteru bila svedoči i detalj s kraja prve četvrtine kada su navičaji Budućnosti počeli da tuku dvojicu simpatizera crveno-belih. Prvo je obezbeđenje pokušalo da zaustavi nerede, da bi na kraju u dvoranu ušli spcijalci. Ni to nije zaustavilo nerede na tom delu, pa je u jednom momentu stradala i zaštitna ograda iza klupe Zvezde, zbog čega su crveno-beli morali da se pomere ka terenu.

Posle nekoliko minuta, strasti su se smirile, pa je utakmica ipak nastavljena, ali je nastavljeno i gađanje klupe Beograđana. Padalo je sve i svašta, od punih polulitarskih flaša vode, upaljača, raznih metalnih predmeta od kojih je jedan pogodio u glavu člana uprave Zvezde Branislava Baćevića koji je krvave glave napustio halu i Saša Vlaisavljević koji je pogođen u nogu i ruku.


- Bio sam za vreme rata i u Sarajevu i u Hrvatskoj, ali ovo stvarno nikada nisam doživeo u životu. Pljuvali su me 40 minuta, gađali raznim predmetima. Nema smisla igrati košarku u ovakvim uslovima. Pozdravljam Jasmina Repešu. Bolje da mu ništa više ne poručujem… Bolje da ne zaoštravam atmposferu dodatno - rekao je Vlaisavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Srba

18.04.2019. 07:09

@Jova - Pa jel im to bila uvreda uli kompliment ? Jer njih i odrzavaju na vlasti siptari i ustase

boca

18.04.2019. 12:30

@Jova - koga smo mi uvredili sa "šiptari" i slično. pa, rukovodstvo crne gore javno govori i uči decu u školi da na kosovu nema srba, da nije srpsko, nego da je šiptarsko, i slično... to je njima kompliment, a ne uvreda

dragan

17.04.2019. 21:53

Mi njih nismo gadjali samo smo vikali za siptare sto ih to vredja trebalo je povuci ekipu sa parketa dok ne isprazne tribinu

Nežne Novosti

17.04.2019. 22:32

"žestok doček", "usijana atmosfera", "incidenti"... Ma bravo, a nijednom da to sve nazovu pravim imenom POKUŠAJ LINČA.

TADIJA ZEMUN

18.04.2019. 09:22

u TITOGRADU je oduvek bila svaka utakmica na ivici regularnosti,stariji se sigurno secaju vremena kad je je "igrao" Gavrilo Pajovic(sadasnji funkcioner u buducnosti)uvek je bio glavni provokator i inicijator nereda,jer su samo tako mogli da pobede nei iole jaci tim,sinoc smo ga mogli videti kako od pocetka psuje sudije i dize tenziju,a da divljake treba proterati iz SRBIJE,naravno da treba,kad vec do sad nismo

Aco

18.04.2019. 11:43

Crnogorci nam više nisu ni prijatelji a kamoli "braća",a u Srbiju su dolazili uvek isključivo iz interesa,radi školovanja,fotelja direktorski ili pak da nam diluju drogu i truju našu decu. A da bilo kojeg crnoogorca u Beogradu sad pitate šta misli o ovima dole,rekao bi da nema nista sa njima,a jad dođe u Crnu Goru još je gori od njih. Oni su davno prodali svoj obraz i poreklo za šaku evra.