Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je da će njegova ekipa "radosno" odlaziti na svaku utakmicu plej-ofa Super lige Srbije sa željom da pruži svoj maksimum u određenom momentu.

"U psihološkom smislu se ovaj deo takmičenja mnogo razlikuje od završnice prvenstva, koja je za Napredak bila neprijatna, obzirom na rezultate utakmica poslednja četiri kola koji su bili čudni i upitni. Na našu sreću uspeli smo da se sami izborimo i ostanemo na poziciji koju smo držali tokom celog prvenstva", rekao je Kosanović.

Fudbaleri Napretka sutra gostuju u Lučanima ekipi Mladosti u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Napredak je šesti na tabeli sa 21 bodom, dok je Mladost peta sa dva boda više.

"Ulazimo u deo takmičenja u kome se od nas ne očekuje previše. Za razliku od drugih klubova koji igraju po dve-tri godine zajedno, mi imamo potpuno nov tim sa šestoricom momaka koji imaju manje od dvadeset godina, i ne preostaje nam ništa drugo nego da odigramo najbolje što možemo zbog sebe i kluba", rekao je Kosanović.

On je naveo da da je "poenta da se iz te dece izvuče maksimum".

"Da bismo znali kakva ih budućnost očekuje... Radosno ćemo odlaziti na svaku utakmicu sa željom da damo svoj maksimum u određenom momentu", rekao je trener Napretka.

Utakmica se igra sutra od 18.00.