Bojan Matić: Ne smemo da stanemo

S. Bajić

četvrtak, 11. 04. 2019. u 22:02

Бојан Матић: Не смемо да станемо

Bojan Matić (desno) Foto: FK Partizan

Smatram da Vojvodina treba da juri Evropu - kaže centarfor Novosađana

DERBI je rešio dva puta pogodivši u cilj, kao i aistencijom za trijumf i plasman Vojvodine u plej-of. Bojan Matić, centarfor Novosađana, koji je učinkom u pobedi nad Partizanom 3:2, poneo epitet najboljeg igrača 30. kola, smatra da tim sa "Karađorđa" ipak još nije sve rekao.


- Presrećan sam vezanim pobedama u poslednja tri kola. Takođe, prezadovoljan sam što sam poneo epitet igrača kola, što je, sve zajedno, podstrek i dodatni motiv da možemo još više i bolje. Jer, smatram da Vojvodina ne bi smela da se zadovoljava ostankom među osam, već da juri Evropu. Dogodine svakako, a u predstojećem plej-ofu, da pokušamo to - kaže Matić.


Najistureniji napadač Vojvodine naglašava da je ekipa proradila kada je to bilo najpotrebnije i potvrdila da ima kvalitet i karakter.


- Mnogo teško je bilo pobediti crno-bele. Dali smo maksimum. Zato, sada ne bi trebalo da zastanemo. Realno, teško je stići do četvrte pozicije i izlaska na evroscenu, ali na nama je da ne odustanemo, već da pokušamo da u preostalih sedam utakmica donesemo našim navijačima radost.


Novosađani imaju veoma težak raspored u kojem samo tri utakmice igraju na "Karađorđu" i to sa komšijskim Proleterom, Crvenom zvezdom i Partizanom.

NAPADNUT SEKRETAR VLAŠKALIĆ

ALEKSANDRA Vlaškalića, sekretara Vojvodine, danas pre podne je kod stadiona "Karađorđe", gde su smeštene službene prostorije kluba, fizički napao nepoznati muškarac, zadao mu nekoliko udaraca i zatim pobegao.

Slučaj, u kojem se navodi da je napadač imao kapuljaču, prijavljen je policiji koja traži napadača. Čelnici kluba nisu hteli da, za "Novosti", prokomentarišu događaj. Takođe, sam Vlaškalić, nije odgovarao na telefonske pozive niti na poruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije