NEREDI U NIKŠIĆU POSLE MEČA: Navijači napali policiju, ima povređenih

Tanjug

03. 04. 2019. u 21:47

НЕРЕДИ У НИКШИЋУ ПОСЛЕ МЕЧА: Навијачи напали полицију, има повређених

Ilustracija Foto: Thinkstock

Deo navijača Budućnost - „Varvari“ je, po završetku utakmice, preskočio ogradu i ušao na atletsku stazu koja se nalazi na obodu terena, gde je prvo napao službenike redarske službe a potom i policije
Posle fudbalske utakmice između fudbalskih klubova Sutjeske- i Budućnosti došlo je do napada na policijske službenike koji su obezbeđivali utakmicu a povređena su četiri policijska službenika.

Naime, deo navijača FK Budućnost - „Varvari“ je, po završetku utakmice, preskočio ogradu i ušao na atletsku stazu koja se nalazi na obodu terena, gde je prvo napao službenike redarske službe a potom i policije, saopštio je MUP Crne Gore.

Policijski službenici su, posle fizičkog napada kada su prvo povređena tri policijska službenika, da bi sprečili i odbili tu grupu „Varvara“ da dođe do navijača suprotne ekipe, upotrebili sredstva prinude - ručni sprej i službenu palicu.


Osim toga, „Varvari“ su prilikom izlaska sa stadiona gađali kamenicama policijske službenike, kada je još jedan policijski službenik zadobio povredu glave, dodaje se u saopštenju.

Policijskim službenicima je, u zdravstvenoj ustanovi, pružena medicinska pomoć.

Policija preduzima aktivnosti na identifikaciji napadača. U toku je njihovo privođenje u službene prostorije CB Nikšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)