Kapiten Voždovca Miloš Pavlović zabeležio je 200 nastupa za taj fudbalski klub, a u utorak je izjavio da želi bar još 100 utakmica u tom timu.

- Iskreno, nadam se da ću u narednim godinama donirati ovaj dres koji sam dobio za 200. utakmicu i da će sva sredstva otići u humanitarne svrhe, a da ću taj dres zameniti nekim na kojem će pisati 300. utakmica u dresu Voždovca - rekao je Pavlović za sajt kluba.

Pavlović je prvi put došao u Voždovac 2005. godine i posle jedne sezone je otišao u inostranstvo. Vratio se 2014. Pohvalno je govorio o vodećim ljudima “zmajeva”.

- Voždovac je redak klub u Srbiji u kojem igrač dobije sve što je dogovorio. Uprava se takođe trudi da nam obezbedi sve što nam je potrebno, tako da imamo sve uslove da radimo na rezultatima koje ovaj klub zaslužuje - kazao je Pavlović.

Po njegovim rečima, fudbalska akademija se dobro razvila, a Voždovac je poslednjih godina klub koji "raste i ostvaruje sve bolje rezultate".

- Dokazujemo da ne mora da se igra u Partizanu ili Crvenoj zvezdi, već i da je Voždovac tim koji je pod lupom najvećih evropskih timova i skauta i da odavde može da se napravi sjajan transfer - naveo je Miloš Pavlović.

Istakao je da se odlično oseća iako će napuniti 35 godina i da želi da igra još četiri ili pet sezona.