SRPSKI reprezentativci obeležili su protekli fudbalski vikend u inostranstvu golovima, odličnim partijama, pobedama... Mnogi od njih uglavnom su se uspešno vratili na teren posle zdravstvenih problema koji su ih sprečili da nastupaju za reprezentaciju u nedavnim mečevima sa Nemačkom i Portugalijom.


Pred dvoboj sa "pancerima", selektor Srbije Mladen Krstajić imao je brojne probleme jer su mu su zbog povreda otkazivali Kolarov, Matić, Prijović, Kostić, Nikola Maksimović, Fejsa, Tadić i Mitrović. Samo su se poslednja dvojica oporavili za dvoboj u Portugaliji 25. marta, ostali su bili van stroja.


PROČITAJTE JOŠ: Barselona usporila pregovore za Jovića


Zato je lepa vest što su se pet, šest dana kasnije, skoro svi oporavili i zaigrali za svoje klubove. Filip Kostić je postigao dva gola i bio je najbolji igrač Frankfurta u pobedi protiv Štutgarta (3:0). Čitav meč je za Mančester junajted u trijumfu nad Votfordom (2:1) odigrao Nemanja Matić. U derbiju Serije A između Rome i Napolija (1:4) od prvog do poslednjen minuta na terenu su bili i Aleksandar Kolarov i Nikola Maksimović.


Poslednjih deset minuta za Al Itihad u prvenstvu Saudijske Arabije igrao je i napadač Aleksandar Prijović, jedino Ljubomir Fejsa nije nastupaoza Benfiku.